Tarka Boci Porta

Tarka Boci Porta

Tarka Boci Portánkat 2003-ban alapítottuk, azóta, persze változó lendülettel, épül és bővül.
Festői dombhátakon és völgyekben legelnek állataink, ódon hangulatú parasztházunk tiszta szobájából alakítottuk ki vendégszobánkat. Gazdaságunk a kezdetek óta a Biokontoll Hungária Kht. által tanúsított biogazdaság. Portánkon a sokféleség jellemző, alapvetően az önellátásra és helyi termékek előállítására törekszünk, ezen termékeink kerülnek vásárlóink kosarába és vendégeink asztalára is.

Kedves vendégeinknek ajánljuk régi parasztházunk tisztaszobájából kialakított, külön bejáratos, igényes népi tárgyakkal berendezett, összkomfortos lakrészünket. A szobában 4+1 férőhely van, kis fürdővel, konyharésszel. A fűtést kívülről fűtött fatüzelésű szemeskályha biztosítja.

A vendégszobánkban 1 nagy franciaágy és a gyerekek örömére egy emeletes ágy található. Az emeletes ágy ágyneműtartóján alakítható ki a pótágy, ha 5 személy szállna a szobában. Kiságyat, etetőszéket igény szerint biztosítunk. Kiépített ADSL internet kapcsolat van a szobában, a tornácon wifi internet fogható, TV nincs.


Kapcsolat:

Németbánya, Kossuth Lajos u. 26.
tarkabociporta@gmail.com
+36-89/350-264

+36-30/769-0790

http://www.tarkabociporta.hu

Kapcsolat

14 + 11 =

Árkedvezmény!

“Különleges kedvezmény az öko életmódot követőknek (ökológiai lábnyom csökkentés a nyaralás alatt): A szállásdíjból 10 % engedményt adunk azoknak, akik elfogadják és követik a házigazdák által megélt „zöld” életmód elemeit (komposzt WC és kültéri napkollektoros zuhanyzó használata, szelektív szemétgyűjtés és szemét minimalizálás stb.)”